Vedete din Romania

#loredana groza #bratara antideochi #superstitii

Loredana Groza si-a cumparat bratara antideochi

La filmarile pentru emisiunea "Vocea Romaniei", Loredana Groza a purtat, pe langa rochiile sexy si elegante, o bratara rosie, antideochi, aidoma celei pe care a ales-o idolul ei, Madonna.

Loredana Groza face parte si in acest sezon din juriul emisiunii-concurs "Vocea Romaniei", care incepe maine, 25 septembrie, la PRO TV. Vedeta a profitat de ocazie pentru a-si pune in valoare silueta impecabila, afisand, in acelasi timp, si o bratarea rosie, discreta, pe mana stanga, scrie Libertatea.

Aceasta bratara este una antideochi, pe care Loredana a ales-o pentru a nu avea parte de neplaceri in urma contactului cu zecile de concurenti si cu fanii aflati in sala. Accesoriul este o bratara Kabbalah, similara celei pe care obisnuieste sa o poarte, pentru protectie, si Madonna.

"Bratara rosie se poarta la mana stanga deoarece prin partea stanga corpului uman intra energiile, iar prin partea dreapta ies. Portul acestor bratari dateaza de acum 5.000 de ani. Rosul protejeaza oamenii de energiile negative. Si copiilor li se pune la nastere o funda rosie care ii fereste de deochi. Mai toate personalitatile poarta astfel de bratari, caci sunt expuse invidiei oamenilor", a declarat Thea Haimovitz, creatoare de bijuterii Kabbalah.

Foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare