Vedete din Romania

Loredana si-a pus dinti de portelan

Dupa modelul starurilor de la Holywood , si frumusetile autohtone fac orice si investesc oricat pentru un zambet perfect. Majoritatea solistelor noastre au apelat la tratamente performante de albire a dintilor sau la tehnici dureroase, pentru remodelarea si indreptarea acestora.

Pentru ca nu a fost inzestrata de Mama Natura cu un zambet fara cusur, Loredana Groza a fost nevoita sa apeleze si ea la tehnicile moderne de cosmetizare a danturii.

Vedeta si-a imbracat dintii in portelan, costul unei astfel de interventii fiind de 100 de euro pentru fiecare. Tot dinti din portelan a preferat sa aiba si fosta solista a trupei Andre, Andreea Antonescu .

Ea si-a imbracat, in urma cu cativa ani, la un cabinet stomatologic din Galati, nu mai putin de sase dinti. Ca orice vedeta de televiziune care se respecta, Teo Trandafir a apelat si ea la doctorul stomatolog pentru a avea dinti de un alb imaculat.

Din nefericire, vedeta de la Prima TV nu a fost asa de norocoasa, gelul prescris de medic dandu-i dureri foarte mari: “Nu am putut sa suport. Cand dadeam cu gelul ala pe dinti ma dureau groaznic de tare. Era insuportabil”, a declarat cunoscuta moderatoare.

Continuarea in Click


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare