Vedete din Romania

#catalin crisan #lucia crisan #divort

Lucia Crisan si-a scos verigheta dupa 15 ani

Catalin Crisan si sotia lui Lucia asteapta hotararea judecatoreasca definitiva in ceea ce priveste divortul. Ei au rezolvat insa partajul cu ajutorul unui notar: Catalin ramane cu casa si cu ciobanescul german, Lucia cu copiii.

In urma divortului, Lucia Crisan a preluat custodia celor doi copii ai cuplului, Daria si Raris, dar Catalin ii va putea vizita oricand.

Dupa o casnicie de 14 ani, Lucia a renuntat la verigheta, abia dupa ce s-a finalizat partajul. "Abia ieri mi-am dat jos verigheta. Am pus-o acasa, intr-o cutiuta. Era ciudat, simteam ca-mi lipseste ceva. Am observat insa ca el n-o mai poarta de cateva luni", a declarat fosta sotie a lui Crisan pentru Click!

Cei doi copii vor locui cu mama lor, intr-un apartament situat mai aproape de scoala lor.

"Eu am vrut sa-i iau, iar el sa-i dea. Ca sa trecem usor peste aceste schimbari, printre care se numara si renuntarea la cainele nostru ciobanesc german care va ramane la el, la curte, si ca sa-i pregatesc, i-am anuntat deja pe copii ca urmeaza sa ne mutam intr-un apartament... mai aproape de scoala. Am avut taria sa le motivez spunandu-le ca nu o sa mai stam blocati in trafic, ca nu o sa-i mai las la after-school, ca vom petrece mai mult timp impreuna", a marturisit Lucia pentru Cancan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare