Vedete din Romania

#lucia crisan #aniversare #catalin crisan

Lucia si Catalin Crisan, impreuna de dragul copiilor

Catalin Crisan si Lucia , fosta sotie s-au afisat impreuna la ziua fiului lor, Raris, si-a aniversat ieri ziua de nastere. Cantaretul a fost cel care a organizat petrecerea pentru mezinul familiei, la care au fost invitati si colegii de gradinita ai baiatului.

Divortul dintre Catalin si Lucia pare sa nu fi afectat relatia dintre tata si copiii lui. Cantaretul s-a oferit sa se ocupe de petrecerea pentru Raris, ocazionata de implinirea a sase ani. El a inchiriat un loc unde a invitat toti colegii de gradinita ai micutului si i-a cumparat cadourile pe care acesta si le dorea.

Inainte de petrecere cei doi baieti au fost la frizer si la cumparat cadourile, respectiv o motocicleta si un joc de fotbal
. Apoi s-au intalnit si cu Lucia si cu Daria si au mers la locul petrecerii. "Este ziua baiatului meu si am vrut sa aiba parte de o petrecere frumoasa. Am inchiriat un loc unde sa se poata strange toti prietenii lui de la gradinita. Are multi invitati, asa ca sunt convins ca va fi un party reusit. Vine si Lucia, ne-am adunat cu totii", a precizat Catalin, pentru Gardianul.

Catalin si Lucia Crisan au divortat luna trecuta, dupa un mariaj de 14 ani. Cuplu are doi copii – Raris si Daria, care nu stiu prea multe despre aceasta despartire.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare