Vedete din Romania

#catalin crisan #lucia #divort #casa

Lucia si copii sunt chiriasi in timp ce Crisan se lafaie in vila

Dupa un divort ce a uimit showbizul autohton, i-a cedat vila lui Catalin Crisan . Astfel, femeia s-a mutat cu chirie intr-un apartament din zona Unirii in timp ce fostul sot se lafaie in somptuoasa locuinta din Berceni.

Dupa o casnicie ce a durat aproape 20 ani, la sfarsitul anului trecut, Catalin Crisan si Bubulac au decis sa-i puna punct si sa o ia fiecare pe drumul sau. Au facut astfel si cantaretul s-a ales cu vila din Berceni, iar Lucia ramas sa-si caute . A gasit un apartament de lux cu chirie in zona Unirii si s-a mutat aici impreuna cu cei doi copii, Daria Catalina ( 9 ani ) si Raris Andrei ( 5 ani ), care i-au fost incredintati in urma partajului.

Timp de doua deceni, Lucia si Catalin si-au jucat bine rolurile in piesa "Familia-model" si au agonisit in timp o avere frumusica care i-au ajutat sa-si construiasca si vila din Berceni. De curand insa, cei doi au ajuns la concluzia ca nu se mai inteleg si au decis sa puna punct mariajului. Catalin si-a refacut viata imediat dupa divort, in timp ce Lucia a ramas sa creasca copii.

Intr-un moment de stres, Lucia si-a altoit baiatul

Probabil, apasata de problemele pe care le-a avut in ultimul timp, Lucia Bubulac , de profesie medic de familie , a fost surprinsa de cei de la site-ul Mr. Paparazzo dandu-i o palma fiului ei in mijlocul strazii.

"Nu ma simt obligata sa va dau o explicatie. Este copilul meu si il educ cum vreau eu. Sunt accese ale baiatului, care are o personalitate mai puternica", a fost explicatia data de ea.  De altfel si fostul sot, Catalin Crisan, ii justifica gestul, spunand ca din cauza stresului excesiv si a caldurii, nervii mai cedeaza.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului