Vedete din Romania

#lucian mandruta #stiri #tv

Lucian Mandruta: "I-am dezamagit si i-am indurerat pe cei care ma admirau la stiri"

Lucian Mandruta renunta la show-ul "Paine si circ", pentru o noua emisiune de divertisment. Fostul prezentator al Observatorului a recunoscut ca ii este dor de stiri.

Mandruta a trecut cu bine peste esecul de rating al emisiunii "Paine si circ" si se gandeste deja la urmatorul pas, un "talk show de societate.

" Mi-e dor de stiri, dar nu m-am gandit sa ma intorc. Cu ratingul am inceput destul de bine, dar spre vara a scazut. In prima luna a fost mai OK, dupa aceea a venit vara si lumea s-a dus la terasa (...) Voi face, din toamna, o noua emisiune. Iar pentru cealalta emisiune, imi doresc sa aduc in fata televizorului publicul acela urban, destept, care sa se uite la o emisiune in care sa glumim pe seama a ceea ce se intampla in tara", a povestit Lucian Mandruta intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

Mandruta e constient ca si-a dezamagit o parte din public plecand de la "Observator", dar spune ca nu se va intoarce momentan la pupitrul stirilor.

"Pe unii i-am dezamagit, pe altii i-am indurerat. Sigur, altii au zis "foarte bine, duca-se". Publicul e ciudat, dar nu e ca si cum ai pierde un membru al familiei. In meseria asta trebuie sa te gandesti la managementul carierei si nu la sentimentalisme. Televiziunea este o chestie care nu te poti lasa tu, dar ea se poate lasa de tine. E o meserie dura, e ca o femeie frumoasa care are multi curtezani. Dar, sigur ca mie dor de stiri. Insa iti zic sigur ca nu exista negocieri pentru stiri", a mai spus Lucian Mandruta. 

 

Citeste si

Lucian Mandruta a fost iertat de sotie

Mihaela Radulescu, suparata pe Mandruta: "A facut cea mai proasta gluma posibila"

Mandruta o ataca pe Moni: Are un singur neuron obosit

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului