Vedete din Romania

#lucian mandruta #amanta #tv

Lucian Mandruta si-a salvat familia in detrimentul carierei

Confesiunea publica despre infidelitate i-a salvat lui Lucian Mandruta familia, dar i-a pus in pericol cariera in televiziune.

Sefii trustului Intact au fost foarte nemultumiti de gestul prezentatorului "Observatorului" de la Antena 1, motiv care ar putea duce la inlocuirea lui.

Cel mai vehiculat nume este acela al lui Mircea Radu , care ar reveni astfel la Antena 1 dupa o pauza de un an.

Camelia Voiculescu ar fi cerut inlocuirea imediata a lui Mandruta dupa izbucnirea scandalului, conform unor surse citate de Click!.

Mandruta nu este insa impresionat de zvonuri. El a glumit chiar pe seama lor, la intoarcerea din vacanta alaturi de sotie si copii din Caraibe.

"Am dat cateva probe, dar eram prea blond pentru televiziunea locala. Si, oricum, cea mai tare stire de acolo a fost despre o gaina inecata", a glumit Mandruta in emisiunea Acces Direct.

Pentru a-si proteja familia de impactul pozelor publicate in Cancan, Mandruta a facut la sfarsitul anului trecut urmatoarea declaratie, in emisiunea lui Madalin Voicu , care a parut socat de marturisirea stiristului.

"Imi pare rau ca in seara asta trebuie sa fiu o stire. Astazi s-a intamplat un lucru care va aduce durere familiei mele. Maine, un ziar din Bucuresti va publica niste fotografii urate. Urate din punctul meu de vedere. In momentul asta, poate nu sunt nici un parinte foarte bun, nici un sot extraordinar. In momentul asta sunt un om care este o stire si poate va rapesc timpul celor care vor citi ziarele de maine sa va spun ca familia mea este alaturi de mine chiar daca am gresit enorm. Si apoi sa-mi cer scuze: Ioanei, lui Matei, Andreei si lui Mihai, pentru lucrurile grele care urmeaza pentru ei in perioada urmatoare", a spus Maruta inaintea publicarii pozelor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare