Vedete din Romania

#luacian viziru germania # vedete salarii #emigrare Germania #locuri de munca germania #lucian viziru

Lucian Viziru: "Am facut foamea in Germania!"

De la statutul de vedeta la cel de simplu angajat este o mare distanta, iar Lucian Viziru a simtit asta pe pielea lui in perioada petrecuta in Germania. El a incercat sa se reabiliteze financiar acolo, dupa ce problemele din familie au facut sa piarda totul.

Invitat la emisiunea Oanei Turcu, de la Antena Stars, artistul a povestit cum i s-a schimbat viaţa când tatăl său s-a îmbolnăvit. "Când a trebuit să-l operăm pe tata de cancer, am avut nevoie de aproape 100.000 de euro. Eu aveam un credit ipotecar, am plătit din el, când nu am mai putut să-l plătesc la timp pentru că efectiv nu aveam de unde, a venit banca și a luat tot: și ce aveam și ce nu mai aveam", a explicat vedeta cum a inceput declinul.

Când a ajuns în Germania, cântăreţul a muncit pe branci, in conditii nu tocmai usoare. "În Germania am făcut foamea. Toată ziua mâncam o banană sau două până seara când ajungeam acasă. Nu aveam timp, alergam întruna pe teren, sunt foarte stricți", a mărturisit el.

 

Totusi, in toata aceasta perioada, alaturi i-a fost sotia, Ema, despre care spune ca nu a stat cu el nici pentru faima, nici pentru bani si pe care o cunoaste de cand avea 17 ani. In 2013, Lucian a plecat impreuna cu Ema si fiul lor in statiunea nemteasca Garmisch-Partenkirchen, unde s-a angajat ca antrenor de tenis. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare