Vedete din Romania

#copil #baietel #tatic #lucian viziru

Lucian Viziru, tatic de baiat

Actorul Lucian Viziru (35 de ani)  a devenit tatic pentru prima oara. Ema, sotia lui Viziru , a nascut, miercuri, la Maternitatea Regina Maria din Capitala, un baietel sanatos de 3,450 kilograme, scrie cancan.ro.

Baietelul urmeaza sa fie botezat cu numele de Adrian.

Imediat dupa ce a aflat ca sotia sa a nascut fara probleme, Lucian a inceput sa-si sune rudele si prietenii pentru a-i anunta ca este tata.

Cabral a fost printre primii care l-au felicitat, prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte” facandu-i o urare pe blogul sau: "Lucica, sa va traiasca baiatul! Adrian Viziru, eh?".

Lucian Viziru si Ema Daniela Becheanu, colega sa de banca din liceu, s-au casatorit in secret in vara anului trecut.

Cei doi si-au inceput relatia la inceputul lui 2010.  Lucian a cerut-o in casatorie Daniel a chiar in locul in care s-au sarutat prima oara.
 
"Noi am fost colegi de clasa si de banca la un moment dat. Nu ne-am mai vazut de mult timp iar dupa 17 ani ne-am vazut intamplator, la o cafea si de atunci suntem zi de zi impreuna. Cererea in casatorie a fost ceva spontan, nu am pregatit nimic, nici inel, nici sampanie. Pur si simplu am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna de acum incolo, pana cand n-om mai putea. Si asta am facut-o in locul in care ne-am pupat noi acum 17 ani, in Herastrau" povestea Lucian in urma cu cateva luni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului