Vedete din Romania

#copii #divort #prietenie #casnicie #sot #luminita anghel #rivala

Luminita Anghel, acuzata ca a furat barbatul altei femei

Luminita Anghel, care acum doi ani s-a casatorit in secret cu Silviu Dimitriade, a fost acuzata de fosta sotie a partenerului sau de viata ca i-a distrus casnicia.

Fosta sotie a lui Silviu Dimitriade, Andreea Beatrice, sustine ca stia ca intre Luminita Anghel si sotul sau exista o legatura, dar a fost mintita ca este vorba doar despre o relatie de prietenie. Tanara ii reproseaza cantaretei faptul ca nu a avut curajul sa ii spuna adevarul in fata, numind-o responsabila si pentru divortul ei de Silviu.

"Daca nu era Luminita, nu cred ca mai divortam de Silviu. In ochii mei, Luminita este un nimeni, pentru ca nu a avut curajul, ca femeie, ca mama, sa imi spuna adevarul in fata", a declarat Beatrice.

La randul sau, Luminita Anghel a declarat ca va lamuri cat mai curand aceasta problema si se va intalni fata in fata cu rivala sa, la o emisiune televizata.

Luminita Anghel, in varsta de 44 de ani, a devenit mama in decembrie 2011, cand a adus pe lume un baietel, pe nume Filip. Vedeta mai are doi copii adoptati, Mariuca (5 ani) si David (16 ani), si a mai fost casatorita de doua ori.

Sursa foto: realitateadorohoiana.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului