Vedete din Romania

# luminita anghel dieta # luminita anghel slaba #vedete intern #showbiz #luminita anghel

Luminita Anghel arata spectaculos. Cum a slabit 34 de kilograme!

Cantareata Luminita Anghel a slabit 34 de kilograme. Vedeta se ingrase enorm dupa cele doua sarcini si a incercat ani la rand sa dea jos kilogramele acumulate.  

Acum, artista a revenit la silueta de odinioara, dupa ce ajunsese sa cantareasca 92 de kilograme. 

La un moment dat aveam 92 de kilograme! Ajunsesem asa dupa o sarcina pe care mi-am dorit-o din tot sufletul si nici macar o clipa nu m-am gandit ca sunt grasa. Poate de aceea, comparativ cu alte persoane, nu am recurs la cure exagerate si am asteptam sa fac totul treptat. Am slabit in trei ani, pentru ca nu am vrut sa ma infometez si sa afectez cumva copilul in primii sai anisori”, a declarat Luminita pentru WOWbiz.ro.

Pentru a da jos insa cele 34 de kilograme, Luminita Anghel a facut cateva sacrificii. Artista a renuntat in primul rand la dulciuri si la paine.

Acum, am dimensiunile din perioada in care mi-am cunoscut sotul! Nu imi vine sa cred ca intru in jeansii de acum patru ani, ca de la numarul 32, am ajuns sa port 27!!! Insa, a fost drum lung pana aici. Imi amintesc ca, dupa nastere, am avut o vreme oscilatii de greutate, abia dupa un an, am inceput sa ma stabilizez. Mi-am impus sa nu mai mananc paine, dulciurile le-am eliminat din meniu, nu ma ating de carne grea, iar seara chiar nu pun nimic in gura! E adevarat ca mai mult ciugulesc din farfurie decat mananc, iar stomacul mi s-a micsorat si s-a obisnuit cu putina hrana. E foarte important, asa am reusit sa dau multe kilograme jos. Din vara, am slabit bine de tot, nu ma asteptam! Ma simt excelent si ma bucur ca si daca uneori mai fac excese, nu se mai depune nimic”, a spus vedeta.

CITESTE SI: Carmen Bruma, tinta criticilor de Craciun 

Cum au petrecut politicienii Craciunul 

Cum sa tricotezi un fular fara andrele, in doar 30 de minute

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare