Vedete din Romania

#luminita anghel #nunta luminita anghel #silviu dumitrache #nunta secreta barcelona

Luminita Anghel, nunta secreta pe o plaja din Spania

Cantareata Luminita Anghel s-a casatorit religios cu iubitul sau, Silviu Dumitriade , pe o plaja din Spania. Artista a imbracat rochia de mireasa la aproape jumatate de an dupa cununia civila , care a avut loc pe plaja din Mangalia, anul trecut, chiar de ziua ei.

Luminita a dorit ca la ceremonia religioasa sa-i fie alaturi doar nasii, astfel incat nu si-a anuntat cunoscutii cu privire la acest eveniment. Ea si Silviu au preferat sa mearga in Spania, departe de ochii curiosilor.

"Nu s-a intamplat demult, s-a intamplat pe 20 februarie , cand implineam un an de relatie. Mama lui (n.r- Silviu) ne-a luat cadou biletele de avion, stia ca vrem sa facem o nebunie, dar nu era foarte sigura. Nu a stiut nimeni pana la un moment dat.

Noi ne-am bucurat foarte mult de cererea in casatorie de la Barcelona, in octombrie si am zis sa ne intoarcem acolo, pentru casatoria religioasa si sa pastram momentul botezului doar pentru bebelus", a povestit artista in emisiunea "Happy Hour", de la ProTV.

Indragostitii nu au pregatit nimic special pentru acest moment si au preferat sa se bucure de lucrurile simple, cum ar fi o poza la minut, intr-o cabina foto , o plimbare cu taxiul pe strazile Barcelonei sau cateva shot-uri de tequila si mancare de la fast-food.

Sursa foto: ziaremondene.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare