Vedete din Romania

#madalin ionescu #cristina siscanu #vacanta

Madalin Ionescu: "2010 a fost cel mai bogat din viata mea!"

Dupa ce a petrecut Sarbatorile alaturi de iubita lui, Cristina Siscanu , Madalin Ionescu spune ca 2010 a fost un an foarte bun pentru el.

Realizatorul TV a facut bilantul ultimului an si crede ca a luat decizia corecta atunci cand a semnat contractul cu Kanal D.

"Am facut Revelionul impreuna cu copiii, parintii mei si ai Cristinei. Am incheiat fabulos un an care mi-a schimbat viata! 2010 a fost cel mai bogat din viata mea! N-am cazut in fata atacurilor jenante, ba, dimpotriva, m-am ridicat si mi-am curatat viata de neghina. Traiesc o incredibila poveste de dragoste!

Numarul din ce in ce mai mare al prietenilor emisiunii Drept la tinta e o dovada ca intuitia mea legata de peisajul media este corect si ca alegerea Kanal D ca partener a fost extrem de inspirata”, a scris Madalin Ionescu pe blogul personal.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au petrecut cinci zile in Belgia, unde au profitat la maxim de dulciurile care se gaseau la tot pasul.

"Mie mi-a placut foarte mult . Din metru in metru sunt . Totul a fost de poveste, avand in vedere ca a fost si zapada foarte multa. A fost de vis", a povestit Cristina pentru Click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului