Vedete din Romania

#madalin ionescu #emisiune #asistenta

Madalin Ionescu isi cauta asistenta

Madalin Ionescu cauta o asistenta pentru noua emisiune pe care o va realiza la Kanal D. Fostul prezentator al emisiunii " Acces Direct " spune ca, de acum, va evita conflictele cu CNA .

Ionescu a fost intampinat cu caldura de echipa de la Kanal D si spune ca detaliile noii emisiuni au fost stabilite foarte rapid, lucru care ii da incredere in viitoarea colaborare.

Ocupat cu pregatirile, Madalin isi va gasi insa timp si pentru a alege o asistenta pentru viitorul show.

"Este un trend acum legat de asistentele TV, fiindca prezentele feminine umanizeaza o emisiune. Voi avea si eu o asistenta. Acum suntem in discutii pe aceasta tema cu diferite persoane", a declarat Madalin pentru ring.

Realizatorul TV vrea sa evite orice conflict cu CNA. Chiar daca crede ca organizatia l-a amendat pe nedrept in trecut, el este hotarat sa mentina noul proiect la un standard ridicat: "In noua productie nu voi accepta excesele vizuale care sunt sanctionabile sau discutii care sa coboare sub limita decentei. Voi fi realizatorul, nu doar prezentatorul acestei emisiuni."

Spre deosebire de "Acces Direct", Madalin vrea sa promoveze modele si lucruri pozitive. "Noul show va fi un spectacol al vietii in care ne vom stradui sa subliniem si partea pozitiva a acesteia, sa promovam modele pentru societate si sa evidentiem si lucrurile bune care se intampla in Romania", a mai spus Madalin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului