Vedete din Romania

#Cristina Siscanu insarcinata #vedete intern #cristina siscanu #madalin ionescu #showbiz

Madalin Ionescu, mesaj emotionant pentru Cristina Siscanu

Astazi, Cristina Siscanu implineste 32 de ani, motiv pentru care Madalin Ionescu i-a facut o declaratie de dragoste emotionanta.

“Astazi este ziua ta, iubita mea! Ne-au rastignit la inceput, desi eram fara vina, fara pata! Dumnezeu stie asta si stiu si cei care au infipt piroanele! Ne-am vazut de drumul nostru... Ne-am iubit in sase ani cat multi in sapte vieti! Asa ne-a fost dat! Am acceptat loviturile cu smerenie, cu credinta si speranta ca Domnul nu ne va parasi! Nu a facut-o! Mi-ai facut viata un Paradis! Ai renuntat la tot pentru mine si pentru copiii mei! Acum porti in pantece un Dar imens! Acest fat va fi un copil puternic! Petra (“Piatra”) va fi de neclintit in destinul ei! iti multumesc pentru Tot! Te iubesc si te voi iubi vesnic! La muuuulti aniii!”, a scris Madalin Ionescu.

Cristina Siscanu a anuntat ca a intrat in luna a patra de sarcina si ca “minunea” s-a produs dupa intense rugaciuni.

Sotia lui Madalin Ionescu a trecut prin momente de grea cumpana in urma cu doi ani cand in incercarea ei de a ramane insarcinata a aflat ca are o rana pe col. '”Am facut un control de rutina. Ne gandeam sa facem un copil. Am fost la analize si am aflat ca am o leziune pe col si trebuia urgent sa fac o biopsie. A picat ca un trasnet, m-a devastat. Asteptarea a fost de groaza. Doua saptamani de calvar. De ziua mea s-a intamplat totul, cand implineam 30 de ani. Totul s-a anulat, iar apoi am mai primit o alta veste trista. S a incheiat proiectul la care lucram si asta a fost. Mi s-a parut nedrept. Toate s-au adunat gramada. Am facut biopsia pe 4 noiembrie. Nu erau celule canceroase”, marturisea ea, in primavara anului trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului