Vedete din Romania

#Madalina Ghenea sarcina # Madalina Ghenea rochie de mireasa #vedete intern #madalina ghenea #showbiz

Madalina Ghenea a imbracat rochia de mireasa in Italia! Ce spune despre burtica de gravida

Imbracata intr-o rochie de mireasa ampla, fara umeri si cu un voal generos care ii acoperea capul, asa a aparut Madalina Ghnea in fata altarului intr-o biserica din Italia.


Aceasta este ultima sedinta foto la care a luat parte Madalina Ghenea la Napoli, parte a unei noi colaborari a romancei. Desi aflata in Italia, nu a scapat de replicile acide de acasa. “Uite, Razvan, nu are doar coapse. Are burtica. E insarcinata Madalina Ghenea? Uite, in ultima perioada nu şi-a mai postat imagini cu silueta”, a remarcat Rocsana Marcu, careia Madalina Ghenea i-a raspuns pe o retea de socializare. .

”@rocsanamarcu Nu imi explic daca este vorba de rautate, prostie, frustrare, invidie sau toate la un loc. Ma jignesti incredibil. Imi este foarte greu sa ma cobor la nivelul tau si sa iti raspund, nu imi ramane decat sa apelez din nou la avocatii mei.
Cat despre burtica mea!? Tu, draga mea, ai oglinda acasa???

Raspund mai jos romanilor care poate din greseala s-au uitat la emisiunea pe care o prezinti tu. Din greseala s-au uitat si parintii mei. Dragii mei, sunt incantata sa va anunt ca de curand am devenit imaginea unui brand italian @atelier_vanitas . Zilele acestea realizam in Italia, in locatii absolut superbe, locatii pe care imi este imposibil sa nu le promovez pe pagina mea de Instagram, noua campanie . In acest moment sunt la Napoli impreuna cu staff-ul meu si cu iubitul meu. Transportul si cazarea pentru staff-ul meu si persoana care ma insoteste sunt asigurate, ca de fiecare data, de clientii mei.

De fiecare data cand calatoresc pentru un contract, persoana care ma insoteste va calatori, va manca si va fi cazata pe banii mei, munciti de mine contrar celor spuse de @rocsanamarcu. Rusine sa iti fie!”, a incheiat Ghenea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare