Vedete din Romania

#tinuta madalina ghenea #madalina ghenea #festivalul de film de la venetia #tinuta

Madalina Ghenea, aparitie sexy la Festivalul de Film de la Venetia. Tinutele cu care romanca a fost in centrul atentiei FOTO

Actrita romana Madalina Ghenea (34 de ani) a avut o aparitie spectaculoasa la Festivalul de Film de la Venetia, programat in perioada 1-11 septembrie.

Compatrioata noastra e o prezenta obisnuita la asemenea evenimente cinematografice, Madalina Ghenea fiind una dintre preferatele fotoreporterilor pe covorul rosu.

Ca de obicei, Madalina si-a etalat latura sexy, romanca defiland cu o tinuta sofisticata, de culoare inchisa, care i-a pus in valoare calitatile fizice de fotomodel. De asemenea, Madalina Ghenea a fost solicitata si pentru alte sesiuni fotografice, pentru diverse branduri de imbracaminte.

Actrita se afla in fata celui mai important proiect din cariera sa, urmand sa joace rolul Sophiei Loren intr-un film in care apare si celebrul Al Pacino.

"The House of Gucci" e numele productiei care va fi lansata la finalul lui 2021 si in care si-a gasit loc si Madalina Ghenea, subiectul filmului fiind asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul creatorului brandului cu acelasi nume.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ICE (@ice.agency)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului