Vedete din Romania

#critici madalina ghenea #vedete intern #madalina ghenea #declaratii madalina ghenea

Madalina Ghenea, criticata dur deoarece apara regimul comunist

Madalina Ghenea a iscat o adevarata valva printre fani dupa ce a postat pe pagina sa de Facebook un interviu in care vorbea despre regimul comunist. Aceasta a fost criticata dur de fani deoarece din interviu reise ca apara regimul comunist.

Modelul spunea, printre altele, ca "Ceausescu a condus un regim, dar toata lumea avea ce sa manance si nu exista o prapastie intre cei bogati si cei saraci.", potrivit libertatea.ro.

Vedeta a tinut insa sa precizeze ca in interviu nu era pusa si intrebarea care preceda raspunsul si, ca de fapt, parerea despre regimul comunist nu era a sa, ci a parintilor sai.

"Interviul respectiv a fost acordat si a aparut in publicatia din Italia in anul 2012! Nu e, deci, un inteviu actual, iar declaratia preluata de presa din Romania nu e insotita, asa cum ar fi fost firesc, si de intrebarea care precede raspunsul. Daca s-ar fi intamplat asa, s-ar fi putut constata ca nu e vorba despre parerea mea despre subiect - ar fi fost si greu sa am o parere avizata tinand cont ca aveam doar doi ani la Revolutie - ci despre ce cred parintii mei referitor la acest subiect!

Am fost o eleva de nota 10 (chiar daca muncesc de la 14 ani) si am fost suficient de pasionata de istoria Romaniei cat sa inteleg cat de dur si de opresiv a fost regimul Ceausescu pentru romani. Cu toate acestea, cred ca opinia parintilor mei - ca, privind inapoi, viata parea mai buna, din anumite puncte de vedere, inainte de '89 - este impartasita de o buna parte a celor din generatia lor, cum cred si faptul ca pentru generatia mea lucrurile sunt total diferite. Ca sa fiu sincera, acest tip de nostalgie e din ce in ce mai puternic printre cei din generatia 50+ din multe dintre tarile din zona (si nu numai). E memoria lor selectiva? Sigur ca da, dar cand banii devin asa o problema pentru cei din generatia parintilor mei, parca nu mai sunt atat de condamnabili in ochii opiniei publice cand prefera sa-si aduca aminte doar partile bune ale unei bucati din viata lor.

In incheiere, as vrea sa-i invit pe toti cei care s-au aratat atat de interesati de acest subiect sa-si puna o intrebare si sa-i gaseasca raspuns: de ce nu discutam public, la fel de pasional, cat de ingrijorator este faptul ca avem azi din ce in ce mai multi nostalgici ai epocii comuniste, oameni care considera ca pana si o viata de privatiuni si opresiune e mai buna decat vremurile pe care le traiesc astazi? Nu ar trebui sa discutam si acest lucru? Pentru ca – parerea mea, de data aceasta - sigur generatia de azi greseste undeva daca pentru parintii mei si cei asemenea lor memoria trecutului e atat de buna!", a precizat Madalina Ghenea, pe Facebook.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare