Vedete din Romania

#Madalina Ghenea Matei Stratan #madalina ghenea

Madalina Ghenea, dupa despartirea de Matei Stratan. “Poate ca si eu am gresit...”

Madalina Ghenea a facut primele declaratii dupa despartirea de Matei Stratan. Actrita a fost la fel de discreta ca de obicei.

„Eu inteleg aceasta goana, aceasta vanatoare dupa senzational. Sunt un om normal si am si eu momente cand prefer ca intimitatea mea sa ramana… Nu m-au dezamagit persoane in ultimul an. E foarte greu sa o dezamagesti pe Madalina. Am incredere in mine. Fetita mea sigur va fi bine. Ce pot sa spun? Nu am fost dezamagita. stiu ca lucrurile se vor repara.  Lumea nu ma cunoaste pentru ca nu am dat interviu si am preferat sa tac. Poate ca si eu am gresit”, a spus Madalina Ghenea pentru „Agentia VIP”.

Madalina Ghenea isi marturiseste ca isi concentreaza atentia asupra carierei si fetitei sale. „Este cea mai frumoasa perioada din viata mea pentru ca o am pe micuta. incepe sa fie o perioada aglomerata pentru ca incerc sa ma intrc la lucru. E greu sa lipsesc si o jumatate de ora, sa plec de langa micuta. Eu asa sunt. Am nevoie de munca mea. Am construit o poveste frumoasa in 16 ani si e normal sa continue aceasta poveste frumoasa. In bine s-a schimbat viata mea de cand am copil. Mi-am dorit foarte mult un copil. Am incercat sa adopt, nu am reusit si ma bucur foarte mult sa o am.  Seamana perfect cu taticul ei. E superba! A spus cand a implinit sase luni. M-am simtit minunat, sunt foarte bucuroasa.  Mi-e foarte greu sa iau o bona”, a mai spus Madalina Ghenea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului