Vedete din Romania

#vedete intern #gerald butler #madalina ghenea #showbiz #dosar prostitutie

Madalina Ghenea, in dosarul prostituatelor de lux?

Nimeni nu s-ar fi gandit vreodata ca numele frumoasei Madalina Ghenea ar putea ajunge vreodata vehiculat in dosarul prostituatelor de lux.

Astfel, potrivit libertatea.ro, anchetatorii ar fi interceptat o discutie despre Madalina Ghenea. Unul dintre clientii Laviniei Mariana Despina, anchetata in prezent sub control judiciar, a intrebat-o daca nu i-ar putea aranja o intalnire cu romanca ajunsa vedeta la Hollywood:

"Domn: Da’ cu Ghenea n-ai mai vorbit, nu, pe Facebook?
Lavinia Mariana Despina: Vorbesc pe BBM cu ea, vorbesc tot timpu’.
Domn: Hai că vorbim dupa masa, te sun.
LMD: Bine, hai, te pup, pa-pa".


Dezvaluirea ii apartine lui Victor Ciutacu, insa deocamdata nu se stie daca "Ghenea" pomenita in dosar este totuna cu celebrul fotomodel care a cucerit inimile multor barbati celebri precum Leonardo DiCaprio sau Gerald Butler.

 Într-un comunicat transmis MEDIAFAX, Mădălina Ghenea spune că aceste afirmaţii sunt contrare adevărului, afectându-i în mod nemeritat imaginea şi activitatea profesională.

"Nu am nicio implicare, de nicio natură, în actele ce fac obiectul dosarului nr. 1206/P/2014 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 (aşa numitul “dosar al prostituatelor de lux”). Am întreprins deja astăzi, 09.02.2015, demersurile legale necesare pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru a obţine o confirmare scrisă cu privire la lipsa oricărei calităţi procesuale a subsemnatei în acest dosar", spune fotomodelul.

Ea precizează că nu a permis niciodată, niciunei persoane să îi propună, direct sau indirect, întreţinerea de relaţii sexuale contra unor sume de bani.

Ghenea spune că, începând cu anul 2009, Lavinia Despa i-a scris în mai multe rânduri pe reţeaua de socializare Facebook, adresându-i complimente.

"În cadrul acestei reţele, subsemnata am 250.000 de utilizatori care îmi urmăresc postările (engl. followers), cu care comunic regulat în mod amical, dar sumar. Discuţiile cu domnişoara Lavinia Despa nu au depăşit acest cadru, iar domnişoara Despa poate confirma acest lucru", precizează Mădălina Ghenea.

În ceea ce priveşte afirmaţiile referitoare la implicarea sa în acest dosar, Mădălina Ghenea afirmă: "Dincolo de starea de şoc cauzată de o asemenea acuzaţie, contractele de publicitate pe care le derulez sunt afectate în mod direct de astfel de susţineri cu scop defăimător".

Ea avertizează că va întreprinde toate demersurile legale necesare pentru tragerea la răspundere a autorilor declaraţiilor defăimătoare, precum şi a tuturor publicaţiilor care acceptă să propage astfel de calomnii.

 

CITESTE SI: 

Elena Udrea a marturisit tot!
Valentina Pelinel, adevarul despre divort!

Cum a slabit Carmen Bruma dupa nastere!


Sursa foto: fanatik.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare