Vedete din Romania

#fosti iubiti #leonardo dicaprio #gerard butler #madalina ghenea

Madalina Ghenea iubeste dupa acelasi prototip. Iata ce au in comun iubitii vedetei

Frumoasa romanca Madalina Ghenea pare ca le pica cu tronc, inca de la prima vedere, celebritatilor de peste Ocean. Dupa ce a incheiat de curand o relatie ce a durat aproape un an cu celebrul actor scotian Gerard Butler, Madalina Ghenea a reusit sa puna pe jar inima unui alt mare star de la Hollywood.

Actorii, preferatii sai

De aceasta data este vorba despre un alt celebru actor, Michael Fassbender, care a devenit cunoscut dupa interpretarile din faimoasele pelicule "Prometheus", "Inglorius Basterds" si "X-Men".

Madalina Ghenea si Michael au fost surprinsi de paparazzi in Noua Zeelanda, unde actorul filmeaza pentru noul sau film.

Se pare ca Madalina este o fire indrazneata, mereu in cautare de senzatii, din moment ce nu i-a pasat de faptul ca Michael a declarat in repetate randuri ca vrea sa fie "egoist" intr-o relatie.

Aceasta noua poveste de dragoste a frumoasei romance dovedeste inca o data ca barbatii din viata sa sunt alesi pe spranceana si dupa anumite criterii. Unul dintre acestea este cel profesional. Pana acum, Madalina Ghenea s-a iubit cu inca doi actori: Leonardo DiCaprio si Gerard Butler.

Libertinajul

Ambii actori de la Hollywood sunt recunoscuti pentru viata libertina pe care o duc, mai ales Gerard Bultler, despre care frumoasa romanca a fost avertizata inca de la inceput ca este un mare cuceritor si vanator de femei.

Madalina Ghenea pare insa atrasa de acest prototip de barbati, care pot sa ii ofere o viata palpitanta si sa ii mareasca doza de adrenalina.

De asemenea, bogatia si frumusetea lor fizica comuna par sa fie un alt criteriu de care Madalina Ghenea tine cont atunci cand isi alege partenerii de viata. Toti iubitii vedetei sunt sateni, au o privire aparte si un zambet cuceritor si enigmatic.

A rupt logodna?

Noua relatie a Madalinei Ghenea este una destul de surprinzatoare, tinand cont ca, in urma cu cateva saptamani, in presa internationala circulau zvonuri ca romanca s-ar fi logodit cu fostul sau iubit, fotbalistul Marco Borriello, cu care a avut o relatie de un an inainte de Gerard Butler.



Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului