Vedete din Romania

#nunta Magda Palimariu #Magda Palimariu #nunta

Magda Palimariu s-a maritat in mare secret! Uimitor ce rochie de mireasa a ales vedeta

Prezentatoarea TV Magda Palimariu a facut o surpriza uriasa tuturor. Vedeta s-a maritat in mare secret weekendul trecut. Nimeni nu se gandea la un astfel de eveniment, mai ales ca vedeta nu s-a mai afisat de mult timp cu un partener.

 

Prezentatoarea de la Pro TV s-a casatorit civil la Primaria Sectorului 1 si in aceeasi zi vedeta a facut si cununia religioasa, la Biserica Sfantul Nicolae Dintr-o Zi, din centrul Capitalei. Magda Palimariu a anuntat chiar de la inceputul saptamanii trecute ca va avea un weekend plin, insa nimeni nu se astepta la o astfel de surpriza. 

De ziua ei, prezentatoarea de la Meteo a postat pe contul personal de Instagram o imagine cu buchetul de flori primit de colegii d ela Pro TV, alaturi de un mesaj misterios.

”Cand faci parte dintr-o echipa minunata, locul de munca e a doua casa, unde vii in fiecare zi cu mare drag! Saptamana aceasta am inceput asa! Vedem pana la finalul saptamanii, ce se mai intampla...”, a scris Magda pe Instagram.

La cununia civila, vedeta a purtat o rochie de culoarea untului, mulata, cu dantela in zona decolteului si maneci lungi. Magda si-a accesorizat tinuta cu sandale crem cu barete. Pentru cununia religioasa, Magda a ales o rochie alba, dintr-un material fluid, cu un umar gol si crapata pe un picior. Mireasa si-a accesorizat tinuta cu pantofi argintii cu bareta tip zale pe glezne si o coronita pretioasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare