Vedete din Romania

# magda vasiliu boala # magda vasiliu copil #magda vasiliu

Magda Vasiliu: "Nu mai cotizati la sanatate. Nu are rost! Sunt bani furati de un stat care isi calca cetatenii in picioare"

De cateva luni, Magda Vasiliu trece prin momente extrem de grele. Fiul realizatoarei TV a fost diagnosticat cu cancer.

Pentru a fi tratat, prezentatoarea TV si-a dus fiul in Italia, pentru ca doar aici a gasit speranta pentru fiul sau. De-a lungul acestor luni grele, Magda Vasiliu a dezvaluit ca a luptat enorm cu sistemul medical romanesc. De foarte multe ori, realizatoarea TV a facut publice toate problemele cu care s-a confruntat. Cel mai greu moment pentru vedeta a fost acela in care statutul roman a refuzat sa ii acorde concediu medical pentru a sta alaturi de fiul sau in Italia.

Aflata in Italia cu fiul sau diagnosticat cu cancer, realizatoarea TV este pur si simplu socata de cazurile pe care le tot intalneste in aceasta tara.

Foarte multi romani se zbat pentru sanatatea lor in tari straine, fara sa aiba niciun sprijin de la autoritatile din Romania. Recent, Magda a postat pe o retea de socializare un nou mesaj de revolta fata de acest aspect.

"L am cunoscut pe Dănuţ Isac la Roma. Ca si mine e la tratament cu fetita lui la acelasi spital, Bambino Gesu.

Intors in Romania, imbecilii de la sanatate ii recomanda sa si caute sponsori sau sa apeleze la fundatii/asociatii daca mai are nevoie de bani pt tratamentul copilului!!!

Cum isi permit??? Cat isi mai permit??? Bai, cotizezi 10 ani si nu vor sa ti deconteze 2300 de euro, in schimb, statul italian suporta un transplant de maduva de 150.000 de euro dupa doar 4 (!) luni de cotizatie la sanatate!In ce tara traim??? Cat tupeu sa ai tu, stat roman, sa ti permiti sa i spui unui om sa si caute sponsori?? Tu, stat roman , care nu poti sa oferi nimic! Nimic!

E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer... sunt boli.rare pentru care Romania nu are de oferit nimic! Rusine!! Sfatul meu: nu mai cotizati la sanatate! N are rost! Sunt bani pierduti, furati de un stat care in fiecare secunda isi calca cetatenii in picioare in timp ce le zambeste parsiv...

Auzi! Sa ti cauti sponsori ca sa ti faci bine copilul!!! Unde dracu s a mai pomenit asa ceva???", a scris Magda Vasiliu Stoian.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare