Vedete din Romania

#Magda Vasiliu Nicolae Robu #Magda Vasiliu mesaj Facebook #magda vasiliu

Magda Vasiliu, mesaj dur dupa uciderea unui om: “Toleranti, egoisti si prosti”

Jurnalista Magda Vasiliu Magda Vasiliu a postat un mesaj dur pe contul de socializare in care critica atitudinea abordata de primarul Timisoarei, dupa ce poarta de la intrare in oras a ucis un tanar in timpul furtunii violente de duminca seara.

“Nu am fost la Timișoara, nu judec sub nicio forma realizarile dlui primar, pentru ca Nu cunosc subiectul…Dar, din afara privind lucrurile, vad asa: poarta de intrare in Tm care a cazut și a ucis un om a fost doar cosmetizata in 2015, ea avand aceeași structura de rezistenta proiectata in anii 80, cand a fost construita, dupa cum a declarat chiar dl Robu. Tu, primar, participi la inaugurarea portii cosmetizate cu zeci de mii de euro ….Vine furtuna, poarta cade, ucide Un om si tu declari ca un expert va face o evaluare….Abia acum! Poate trebuia facuta inainte de spoiala de zeci de mii de euro….cat despre mesajul dlui primar…el incepe cu o poveste despre copaci, crengi si semafoare si abia apoi vorbeste despre victime….Asa ne dam seama cum gandesc acesti indivizi, cum iși stabilesc ei prioritatile….Iar lumea tace..Ba mai mult, multi considera ca suntem pedepsiti de Dzeu pentru ca suntem rai, de aia vin furtunile peste noi…Eu cred ca suntem pedepsiti de noi inșine pentru cat suntem de toleranti, egoiști și pe alocuri, proști….”, a scris Magda Vasiliu pe contul de socializare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare