Vedete din Romania

#sot Delia #mama Deliei #vedete intern #razvan munteanu #showbiz #delia

Mama Deliei, marturisiri despre relatia artistei cu sotul sau

Gina Mocanu, mama Deliei, a facut o serie de marturisiri despre artista care a fost un copil-problema pentru parintii sai, motiv pentru care a si fost altoita in copilarie.

Mandra de fiica sa, care va canta in deschiderea concertului Rihannei de la Bucuresti, Gina Mocanu marturiseste ca are unele regrete in ceea ce priveste modul in care s-a comportant cu Delia in copilarie.

"Pe ea am batut-o, dar pe Oana nu. Cand era mica facea multe trasnai. A bagat-o si pe Oana in masina de spalat, dar asta nu-i nimic. Daca ar fi furat bani, nu as fi batut-o, dar facea multe lucruri. Nu s-a inventat vreo corectie pentru Delia nici acum. Razvan (n.r. sotul ei) este genul de om tolerant. incercam toti din familie sa o conservam, nu sa o schimbam. Ea nu mai poate sa dea acelasi randament, daca noi vrem sa fie altfel. O lasam sa se exprime asa cum stie ea. si acasa, se maimutareste. Razvan este genul de om care ii conduce afacerea, este ca o closca, ii dirijeaza drumul”, a povestit Gina Mocanu la Antena Stars.

Despre sotul Deliei, mama artistei are doar cuvinte de lauda.

“Tremura cand vorbea despre el. Era foarte indragostita. Mi-a spus ca Razvan are ceva din tatal ei. Ea asa l-a perceput, cald, ocrotitor. Era ca o fetita care a cunoscut pentru prima data dragostea. Razvan este genul de ginere pe care si-l doreste orice soacra. Ii felicit pe cuscrii pentru educatia pe care i-au dat-o lui Razvan. Imi doresc sa fiu bunica, chiar i-am zis ca o sa infiez eu unul. Si cuscra i-a spus sa faca pentru ca are cine sa i-l creasca. Nu insistam pentru ca o stim pe ea”, a mai spus Gina Mocanu.

Delia si omul de afaceri Razvan Munteanu s-au casatorit in 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului