Vedete din Romania

# marcel toader dieta #marcel toader

Marcel Toader a slabit 24 de kilograme in doar cateva luni!

Marcel Toader a facut senzatie cu ultima sa aparitie la plaja. Omul de afaceri a slabit nu mai putin de 24 de kilograme in doar cateva luni.  

Sotul Mariei Constantin a tinut o dieta speciala pentru a ajunge la greutatea dorita. Regimul nu a fost insa foarte strict. 

"Nu este o dieta propriu-zisa, ci un mod de a intelege corpul nostru. Trebuie sa alegem doar modul potrivit de alimentatie, sa facem miscare atat cat se potriveste fiecarui metabolism in parte. Eu am eliminat in proportie de 90 la suta grasimile animale, grasimile procesate (uleiul procesat, untul procesat). Am eliminat în proporţie de 95 la sută zahărul, mai ales cel procesat. Mănânc numai produse naturale, de la ţară. Pâinea pe care o punem pe masă este făcută doar din făină fără amelioratori. La toate acestea am adăugat multă mişcare. Merg la sală de trei-patru ori pe săptămână, insisit pe cardio şi exerciţii pentru braţe şi picioare cu încărcătură mică şi repetări multe. Mai am de dat jos încă trei kilograme ca să ajung la rezultatul pe care mi l-am propus. Vreau în şase luni să revin la corpul pe care îl aveam atunci când eram jucător, să ajung la greutatea de 88 de kilograme, lucrat atât cât trebuie. Acum cântăresc 89,5 kilograme. Mai am 1,5 kilograme de transformat din grăsimi în masă musculară", a povestit omul de afaceri, pentru click.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului