Vedete din Romania

# marcel toader divort #maria constantin #marcel toader #showbiz

Marcel Toader nu mai vrea sa divorteze. Reactia Mariei Constantin

Astazi, la ora 10.00, Marcel Toader si Maria Constantin trebuiau sa se prezinte la notariat pentru a divorta. Marcel Toader nu a ajuns insa la notar si nu mai vrea sa divorteze!

Astazi, Maria Constantin l-a asteptat pe Marcel Toader in cabinetul notarului jumatate de ora. Afaceristul nu a venit sa semneze certificatul de divort.

“Din partea mea este divort”, a spus in aceasta dimineata Maria Constantin, conform spynews.ro.

Motivul pentru care Marcel Toader nu s-a prezentat la notar este dat de faptul ca este hotarat ca separarea sa se produca din vina Mariei, iar acest lucru este posibil doar la tribunal.

 

Ieri, cu doar o zi inainte de a merge la notar pentru a semna actele de divort, Marcel Toader nu s-a abtinut din a-i transmite un ultim mesaj Mariei Constantin. Mesajul a fost conceput ca o scrisoare si a fost citit in cadrul emisiunii "Acces Direct".

"Maria, poate ca ti se va parea ciudata aceasta mica scrisoare, dar tin sa ti-o adresez. Viata m-a invatat ca singurele momente cu adevarat frumoase se petrec in familie. Familia este aceea care iti va fi alaturi atunci cand iti va fi greu. Tti-am mai spus ca celebritatea nu e pentru oricine. Pentru asta trebuie sa fii educat, sa respecti valori si sa nu uiti de unde ai plecat. Acum ca ai ales alt drum spre alte locuri, spre alte incaperi, te mai rog inca o data ceva, asa cum am facut-o de atatea ori: Maria, te rog sa nu iti pierzi sufletul", a spus Marcel Toader.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare