Vedete din Romania

#margarita valenciano #ion dolanescu #relatie

Margarita despre relatia cu Dolanescu: "Ne-au despartit comunistii!"

Margarita Valenciano , doctorita din Costa Rica , care i-a daruit lui Ion Dolanescu un copil, sustine ca ea si marele artist s-au iubit foarte mult, dar nu au putut fi impreuna din cauza regimului comunist.

Ion si Margarita s-au cunoscut pe vremea cand tanara de 23 de ani era studenta la Facultatea de Medicina din Cluj si intre ei a fost dragoste la prima vedere . Idila lor a durat doi ani si jumatate, timp in care s-a nascut si Dragos, al doilea fiu al lui Dolanescu.

"Noi ne-am iubit mult, dar ne-au despartit comunistii! Pe atunci, nu era permis ca un roman sa aiba o relatie cu un cetatean strain", a declarat Margarita, citata de Click!

Dupa moartea solistului, Margarita s-a intors in tara pentru a fi alaturi de fiul ei in procesul de impartire al averii.

"Sunt foarte suparata! Ma doare ca l-au ingropat pe marele Ion Dolanescu acolo, intr-un loc mic, stramt... Ion avea doua locuri de veci pe Aleea Scriitorilor. De ce nu l-a ingropat Ionut acolo? Sau le-a pastrat pentru mama lui, Maria Ciobanu ? Ma doare sufletul! Doar pomul de la mormant e frumos... in rest e o rusine! Ion merita altceva!", a declarat ea dupa ce a vizitat mormantul lui Dolanescu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare