Vedete din Romania

#fumat #moda #maria marinescu #colectie

Maria Marinescu, o fumatoare inraita

Creatoarea de moda Maria Marinescu fumeaza de la varsta de 15 ani. Ea va renunta la uratul obicei abia cand va ramane insarcinata.

Fosta logodnica a lui Cristian Chivu s-a apucat de fumat in clasa a opta, prima ei intalnire cu tigarile care au ramas alaturi de ea timp de 15 ani avand loc in curtea liceului "N. tigara , Maria e hotarata sa renunte definitiv atunci cand va avea un copil.

Ea a reusit de curand sa renunte la fumat timp de 18 luni, dar in cele din urma a revenit la vechiul viciu. "Pur si simplu nu mai simteam nevoia sa fumez. Cred ca organismul imi spunea ca nu mai e cazul. Nu ma simteam foarte bine. Mi s-a parut ca tuseam ciudat si m-am lasat o perioada, dupa care m-am reapucat." a declarat ea pentru Ziarul Ring.

Dupa ce a creat haine pentru doua spectacole jucate la Teatrul Metropolis , Maria pregateste acum o noua colectie pentru care a calatorit in SUA dupa materiale. Cu schitele finalizate, ea lucreaza colectia pe care vrea sa o prezinte in noiembrie.

 

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare