Vedete din Romania

#scandal #sinucidere #marian darta

Marian Darta a vrut sa se sinucida din cauza acuzatiilor de pedofilie

Marian Darta a fost foarte afectat de scandalul in care a fost acuzat de pedofilie. El i-a marturisit Adrianei Bahmuteanu ca a incercat sa se sinucida de trei ori, in culisele emisiunii “La Sueta cu Bahmu”.

Stilistul, care este cunoscut drept “frizerul vedetelor” a fost acuzat de implicare intr-un scandal cu prostitutie gay in randul minorilor. Acest scandal, in timpul caruia au fost difuzate si filmulete in care Darta este surprins in timp ce dansa cu minori sau ii mangaia pe acestia, in timpul unor petreceri gay.

Potrivit Cancan, hair-stylistul a incercat sa nege aceasta informatie, spunand in gluma: "Da, am incercat sa ma sinucid cu vodca". El ii spusese in culise Adrianei Bahmuteanu, cu care el are o relatie veche, ca a incercat sa-si ia viata din cauza presiunii psihice. In timpul emisiunii Darta a marturisit ca incearca sa scape cu ajutorul avocatilor.

Numele stilistului a aparut mentionat in scandalul legat de desfiintarea unei retele de pedofilie care oferea tineri de la centrele de plasament pentru petrecerile gay din Bucuresti, de la sfarsitul lunii august. Darta este cel care a coafat -o pe Adriana Bahmuteanu pentru toate petrecerile importante la care vedeta a fost invitata. Mai mult, in urma cu trei ani, Darta si-a “maritat” catelusa cu patrupedul lui Bahmu, cei doi organizand un eveniment monden in toata regula in cinstea celor doi catei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului