Vedete din Romania

#marian dragulescu #divort #scandal #copil

Marian Dragulescu incepe consilierea

Marian Dragulescu a participat ieri la prima sedinta de evaluare cu un speciast in terapie familiala . El vrea rezolvarea problemelor pe care le are cu fosta sotie, deoarece au doi copii de crescut.

Sportivul regreta ca si-a lovit sotia si a apelat la asociatia T.A.T.A. pentru consiliere psihologica "Am spus-o si o repet, am gresit, a fost un gest necontrolat, atunci cand mi-am lovit sotia. Ideea este ca noi sa ne intelegem si sa ne res­pec­tam reciproc pentru bi­nele copiilor", a declarat el pentru Libertatea.

In urma scandalului, larisa dragulescu a plecat la Resita cu cei doi copii ai cuplului Beatrice Maria (4 ani) si Richard Alexandru (2 ani). Ea vrea sa isi refaca viata acolo dupa divort. Scandalul mediatic a ajuns si in Italia, divorul celor doi fiind prezent in presa de acolo.

Marian Dragulescu regreta ca Larisa a plecat cu copiii din capitala, pentru ca, sustine el, Beatrice urmeaza un tratament care doar aici i se poate administra corespunzator. El este hotarat sa aiba grija de copiii lui, nu numai cu pensia alimentara ci cu orice au nevoie.

 

Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare