Vedete din Romania

#marian dragulescu #casatorie #las vegas

Marian Dragulescu s-a casatorit la Las Vegas

marian dragulescu s-a recasatorit . Dupa mediatizatul divort de Larisa, de acum doi ani, gimnastul a spus „da” din nou, de data aceasta iubitei lui, Corina Mihai, in The Little White Wedding din Las Vegas.

Invitat in emisiunea "Happy Hour" de la ProTV, Dragulescu i s-a confesat lui Maruta si i-a vorbit acestuia de imprejurarile in care s-a luat. Astfel am putut afla ca multiplul campion mondial s-a insurat la sfarsitul anului trecut. Aflat in tr-o vacanta in Las Vegas cu iubita lui, Corina Mihai, Dragulescu a spus "da" pe 29 decembrie 2009 in capela in care si-au marturisit dragostea si Frank Sinatra , Elvis Presley sau Britney Spears.

Marian si Corina au ales pentru nunta lor The Little White Wedding Chapel deoarece au dorit ca evenimentul sa aibe loc intr-un cadru restrans. Nasii lor au fost doi prieteni apropiati stabiliti in SUA. Nu a fost prezent niciun reprezentant al familiei, insa a fost facuta o filmare pentru acestia. Cei doi indragostiti nu sunt dispusi sa o faca publica.

In ceea ce priveste declaratiile facute de fosta sa sotie Larisa, potrivit carora Marian Dragulescu nu plateste la timp pensia alimentara pentru cei doi copii ai lui, gimnastul a tinut sa faca lumina in caz:

"Am platit tot, de aceea am si castigat procesul", a declarat  Marian Dragulescu in emisiunea lui Maruta, citat de ziarul ring.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare