Vedete din Romania

#vedete intern #showbiz #nastere Oana Niculescu Mizil #oana niculescu mizil #marian vanghelie

Marian Vanghelie va schimba scutece. Oana Niculescu Mizil a nascut

Astazi, 3 septembrie, Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5, a devenit tata pentru a doua oara. Oana Niculescu Mizil a nascut prin cezariana o fetita de nota 10, pe care o vor boteza Maria.

Iubita lui Vanghelie si-a programat operatia de cezariana chiar in aceasta zi, pe 3 septembrie, apeland la sfaturile unui astrolog.

Vanghelie a fost teribil de emotionat, reusind cu greu sa-si stapaneasca lacrimile.

“Daca e nevoie, schimbam si scutece. Omul cat traieste invata si se presupune ca tot nu avem experienta necesara. Sa nu zic, in ghilimele, ca ramanem tot prosti, ca sa fac o gluma", a spus fostul edil.

Primarul suspendat al Sectorului 5 a fost eliberat din arest preventiv in 10 iulie si este judecat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. A reusit insa sa-i induplece pe judecatorii si acestia i-au permis sa-si asiste iubita la nastere si sa faca demersurile necesare pentru ca fetita sa-i poarte numele.

"Nu am fost la ecograf, ca nu am reusit sa ajung la ecograf, ca eu am avut o vacanta de patru luni. M-au ajutat unii sa am o vacanta de patru luni. Am fost in cantonament patru luni si n-am reusit. Mi-as fi dorit sa fiu si la ecograf. Nu ma sperie ca voi fi tata. Vreau sa depasim acest moment normal si sa nu fie anumite lucruri care ar putea sa se intample, firesti...

Am capatat experienta, sunt pregatit pentru orice. Maine dimineata mergem impreuna la spital. O sa vedeti un alt Marian Vanghelie, mult mai complicat si mai inteligent. Dumnezeu si doctorul alaturi de Dumnezeu au dat data de trei septembrie drept momentul cel mai potrivit. Si astrele spun acelasi lucru, ca e o zi minunata si ca va avea un viitor stralucit", declarara ieri Marian Vanghelie pentru libertatea.ro.

Marian Vanghelie mai are un fiu Alexandru, in varsta de 21 de ani, cu fosta sa sotie Charllote.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare