Vedete din Romania

#furt #horia moculescu #mariana moculescu

Mariana Moculescu asteapta rezultatul detectorului de minciuni

Scandalul familiei Moculescu continua, cel putin pana la aflarea rezultatelor testului cu detectorul de minciuni. Acuzata de fostul ei sot ca i-a furat o suma importanta de bani, Mariana Moculescu spera sa-si dovedeasca nevinovatia cat mai curand.

Divortul nu i-a despartit pe cei doi soti Moculescu, judecatorii obligandu-l pe compozitor sa o gazduiasca in continuare pe fosta sotie care nu are un alt domiciliu.

Situatia s-a tensionat foarte multe atunci cand Horia a acuzat-o pe Mariana ca i-ar fi furat suma de 7.000 de lei din portofel. Fosta sotie a compozitorului este acum anchetata pentru furt calificat , dar neaga toate acuzatiile.

"Eu am divortat gandindu-ma ca voi fi libera, dar am ramas o prizoniera in toata aceasta poveste. Este de fapt o batalie spirituala in care Moculescu incearca sa ma distruga. Are atata otrava in el, incat nu cred ca se va opri vreodata, ci va continua sa-mi faca rau atat cat va putea", a marturisit Mariana Moculescu pentru Gardianul.

Fiica celor doi, Nidia, in varsta de 18 ani, a depus si ea marturie la politie incriminand-o pe mama ei. Horia Moculescu o acuza pe Mariana ca nu este o mama buna pentru fiica lor.

"Ar trebui sa va ridice un mare semnal de alarma atitudinea acestei smintite (n.r. Mariana) vizavi de propria ei fiica. Nu va pot reda cuvintele pe care i le-a adresat Nidiei de-a lungul timpului...", a spus compozitorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare