Vedete din Romania

#droguri #nidia #horia moculescu #maria moculescu

Mariana Moculescu, despre Nidia: "Important e sa stiu ca traieste"

Invitata in emisiunea lui Maruta, mariana moculescu a afirmat ca fiica ei, Nidia , se drogheaza. Neincrezatori in cele spuse de femeie, reporterii emisiunii s-au dus acasa la ea sa vada daca lucrurile stau chiar asa.

Ce au descoperit insa aici a fost incredibil: mama si fiica urland una la alta ca la usa cortului.

"Uitati-va la ochii ei, la cum a slabit. Este intr-o stare de sevraj. 3 grame de cocaina s-au consumat acum doua nopti in fata mea", spunea Mariana in timp ce Nidia zbiera de partea cealalata a usii: "Cum sa ma faci drogata? Lepra, lepra, sa nu te vad!"

Femeia, isterizata de faptul ca fiica ei se drogheaza nu a contenit sa-i aduca injurii lui Horia Moculescu , considerandu-l unicul vinovat pentru starea Nidiei.

"Blestemat sa fie Moculescu! Sa-l manance viermii, e diavolul el! Sa-mi vad eu unicul meu copil in halul asta! Il urasc pe Horia, sa nu-l vad pe animalul asta. Il blestem domnule: cu suflet, cu inima, cu Duh Sfant", a spus femeia cu naduf reporterilor.

In tot acest haos creat, Nidia a reusit intr-un moment de neatentie sa fuga la vecini, nu inainte insa de a replica reporterilor: "Sunt perfect ok, daca ma droghez e problema mea. Nu vreau s-o vad, nici nu merita. Vreau sa uit ca a fost mama mea"

Cand a fost invitata la "Happy Hour", Mariana Moculescu i-a spus lui Maruta ca vazut-o personal pe Nidia cand se droga cu cocaina si ca a hotarat ca de acum inainte atat aceasta cat si prietenii ei sa fie urmariti de politie non stop."Important e sa stiu ca traieste, ca are o viata normala si este fericita", au fost spusele femeii.

Citeste si: 

Mariana Moculescu: "Nidia are probleme cu drogurile. A intrat deja in sevraj!"

Mariana Moculescu isi injura fiica: "Gheboasa sluta, esti crucea mea!"

Madalin Ionescu, relatie cu Mariana Moculescu?

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare