Vedete din Romania

#mariana moculescu #horia moculescu #cazinouri

Mariana Moculescu: Horia sta toata ziua prin cazinouri

Conflictul dintre Mariana si fostul sau sot, compozitorul Horia Moculescu , este departe de a se incheia, scrie click.ro.

Mariana Moculescu sustine ca acesta i-a distrus viata : "Horia Moculescu mi-a distrus viata. M-a legat de maini si de picioare atunci cand am ramas insarcinata. Am fost la mana lui, nu am avut nici o scapare. Am avut o viata nenorocita langa el si inca ma afecteaza. Mi-a distrus toata tineretea. Nu am avut nici o bucurie in casnicie alaturi de el".

Maria spune ca fostul sau sot o neglijeaza pe fiica lor, Nidia . Mai mult decat atat, ea il acuza pe Horia Moculescu ca isi cheltuieste toti banii prin cazinouri : “Nidia, saraca, nu are ce invata de la acest om. Poate doar lucruri rele. Toata ziua sta prin cazinouri si pe la salile cu jocuri de noroc. De dimineata pana seara il gasesti acolo aruncand cu bani. Ce sa invete Nidia de la el? M-a nenorocit pe mine si mi-a nenorocit si copilul. Horia Moculescu este un om infiorator de rau si nu cred ca isi va reveni vreodata”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului