Vedete din Romania

#mariana moculescu #horia moculescu #nidia moculescu

Mariana Moculescu isi injura fiica: "Gheboasa sluta, esti crucea mea!"

La suparare, mariana Moculescu, si-a injurat fiica si i-a aruncat cuvinte pe care niciun copil nu ar trebui sa le auda din gura unui parinte!

Invitat in emisiunea "Happy Hour", horia moculescu a adus o inregistrate cu fosta lui sotie care isi injura si blesteama fiica.

Inregistrarea a fost facuta de nidia Moculescu, fiica marelui compozitor, care si-a acuzat mama ca a batut-o crunt in copilarie.

Iata ce i-a spus mariana moculescu propriului copil:

"Nu-mi trebuia mie copil cu Moculescu, da? Sa fie foarte clar: nu-mi trebuia mie copil cu un bosorog cu 30 de ani Mai mare. A spus ca o sa cheme Militia in momentul in care am spus ca nu vreau sa pastrez un copil. Aveam 21 de ani si jumatate, aveam tineretea in fata mea si viata in fata mea. Uite ce mi-a facut!

Mi-a distrus si mi-a nenorocit viata. Esti nefericirea mea, esti chinul meu! Crucea mea esti tu, mi-am crescut propria cruce. Nu puteam sa-mi gasesc un barbat sa fac un copil? Ce, trebuia sa fiu cu bosorogul asta? Trebuia sa sufar eu din cauza copilului? Toata viata mea si tineretea mea s-a dus pe apa sambetei din cauza ta.

Nidia MoculescuGheboasa sluta ce esti! Mincinoasa si corvoada ce esti, intriganta! O urata esti! Uita-te un pic la tine ce uratanie te-ai facut! Nici macar nu am facut un copil ca lumea, o urata! Cu un bosorog si cu un urat!", au fost cuvintele aruncate de mama fiicei ei.

 

Citeste si

Nidia Moculescu: "La noi acasa e ca la nebuni"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului