Vedete din Romania

#mariana moculescu #nidia #impacare

Mariana Moculescu s-a impacat cu Nidia

Dupa luni de zile, timp in care s-au certat ca la usa cortului pe la diverse emisiuni televizate, mariana moculescu si fiica ei, Nidia , au ajuns sa se impace. Acum cele doua au o relatie mama-fiica normala.

Invitata in emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, Mariana Moculescu a declarat ca a ajuns sa se impace cu fata ei, Nidia, cat timp tatal Moculescu a fost plecat.

"Cat timp Horia a fost plecat, eu si Nidia ne-am impacat si am aflat ca Horia stia de ea ca se drogheaza. Am reusit sa ma impac cu ea, deoarece el a fost plecat. Altfel, Nidia nu are voie sa-mi vorbeasca, n-are voie sa vina la mine, n-are voie sa raspunda la telefon.", a povestit Mariana, citata de Click!.

Femeia l-a mai acuzat pe Horia Moculescu ca este un inconstient pentru faptul ca stie de fata lor ca se drogheaza si cu toate acestea nu face nimic.

Mariana Moculescu a declansat scandalul cu drogurile cu cateva luni in urma, in momentul in care a venit la Maruta in emisiune si a declarat ca fiica ei se drogheaza. Pe atunci, atat Nidia, cat si Horia Moculescu au infirmat cele spuse de femeie.

Cu toate acestea, intrebat acum o luna ce parere ar avea daca ar sti ca Nidia se drogheaza, compozitorul a raspuns ca n-ar ierta-o niciodata dar ca ar fi de inteles gestul ei.

"N-as ierta-o niciodata pe Nidia daca se drogheaza, dar ar fi absolut explicabil, pentru incercarea de a evada din halul de relatie pe care o are cu maica-sa", declara pe atunci Horia Moculescu, citat de Click!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare