Vedete din Romania

#Marina Almasan Victor Socaciu #Marina Almasan inselata #Marina Almasan divort #marina almasan

Marina Almasan, marturisiri dureroase: “Amanta sotului mi-a ras in nas!”

Au trecut cinci ani de cand Marina Almasan si Victor Socaciu au divortat. Prezentatoarea tv a vorbit despre zbuciumul si eforturile pe care le-a facut pentru a-si salva casnicia, inclusiv despre discutia cu amanta sotului sau celebru, care i-a “ras in nas”!

”Am plans mai ales dupa divort. Nu am inteles de ce mi s-a intamplat asta. Mi-am iubit foarte mult sotul. L-am sprijinit foarte mult. L-am ajutat in proiectele lui. Am incremenit eu in emisiunea mea fara sa avansez, dandu-ma un pas in spate, ca sa-l pot ajuta pe el, sa ajunga in Parlament. L-am sustinut in campanii. Am umblat prin sate din Ardeal ca sa-i conving pe oameni sa-l voteze. Am fost langa el cand a avut problema de sanatate. Ani in sir gateam mancare de regim pentru el si alta pentru noi. Nu am inteles de ce, unde a aparut acea bresa sa aflu ca el avea o viata in paralel”, a marturisit Marina Almasan pentru Libertatea.

”Am plans si cand, dupa divort, omul pe care-l iubeam a instrumentat impotriva mea acel circ, invocand ca miliardarul Cornu a aparut in viata mea si mi-au luat ochii banii lui. Nu am calcat niciodata stramb. El, de un an de zile, avea o viata dubla. si ca sa te scoti curat ca esti politician, ai incercat sa o distrugi pe mama copilului tau. Mi s-a parut ca sunt cel mai fraier om de pe pamant ca am putut sa cred intr-o astfel de persoana. Cu actuala lui sotie, aceasta femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonica atunci cand am aflat de existenta ei.

El nega ca ar fi avut o alta relatie decat profesionala. Am rugat-o sa-l lase, ca Victor are o familie, o sotie care-l iubeste, sa-si vada de familia ei si sa intrerupa relatia. Mi-a ras in nas. Am incercat si sa dau de sotul ei. El mi-a spus neputincios ca nu are ce sa-i faca. Mi-am dat seama ca e o batalie pe care nu o pot castiga. Am lasat timpul sa treaca. Sotul meu a dat de inteles ca se intoarce acasa. Dar am aflat apoi ca a mers in paralel”, a mai spus Marina.

Marina Almasan a vorbit si despre  actualul sau iubit, afaceristul George Cornu.

”Ne-am cunoscut la o actiune de caritate, unde eu eram sa prezint balul, el unul din participanti. A donat o suma mare de bani pentru niste nevoiasi. Dupa bal, l-am cautat. Aveam nevoie de sprijin financiar pentru un program tv. A ramas ca va veni in Bucuresti si o sa semnam un contract. Am stat la o cafea. Atunci am vorbit mai mult decat acest aspect. Am ajuns sa vorbesc despre familia mea. I-am spua ca eram cazuta la pamant, pentru ca tocmai ca aflasem ca Victor continua relatia. si el mi-a povestit ca sotia sa are o relatie cu asociatul al lui. Ne-a apropiat suferinta comuna. Asa a fost sa fie”, a povestit prezentatoarea tv.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului