Vedete din Romania

#despartire #marina almasan #georgica cornu

Marina Almasan si Georgica Cornu s-au despartit?

Marina Almasan si Georgica Cornu au avut curajul sa renunte la vechile relatii pentru a trai o tumultuoasa poveste de iubire. Dupa numai sase luni insa, cei doi par sa intampine probleme.

Apropiatii celor doi sustin ca Marina Almasan si afaceristul nu mai formeaza un cuplu, mai ales ca a trecut o luna si jumatate de cand nu s-au mai vazut.

"Nu s-au mai vazut de o luna si jumatate. Nu stim exact care sunt motivele, insa, am aflat ca totul a plecat de la faptul ca Georgica Cornu nu ar mai avea bani", a declarat unul din angajatii omului de afaceri.

Mai mult decat atat, Georgica Cornu incearca sa isi recucereasca sotia, alaturi de care a avut petrecut 16 ani din viata. El ii trimite acesteia tot felul de mesaje de impacare si incearca sa o vada cat mai des cu putinta.

"Nu a mai plecat in nicio vacanta si o curteaza asiduu pe Oana Maria Cornu. Femeia nu s-a decis daca il va ierta sau nu", au declarat cativa apropiati ai familiei.

Sotii Cornu sunt in plin proces de divort, dupa ce Georgica Cornu a recunoscut ca are o relatie extraconjugala cu Marina Almasan. Ultimul termen al procesului de divort va avea loc pe 12 septembrie.

Sursa foto: ziaremondene.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare