Vedete din Romania

# marius elisei iubita #Oana Roman divort #Marius Elisei #oana roman

Marius Elisei, din nou tatic? Primele declaratii ale fostului sot al Oanei Roman

Marius Elisei va fi din nou tatic? Acesta a fost zvonul care a circulat in ultimele zile. Fostul sot al Oanei Roman a dorit sa puna insa punct speculatiilor si a vorbit deschis despre viata sa amoroasa dupa divortul de Oana. 

Acesta toate aceste informatii care circula in presa sunt "deplasate". Nu are nicio iubita noua si nici nu va deveni tatic pentru a doua oara. 

”Mi se pare total deplasata aceasta stire care a aparut. Nici nu stiu de unde a aparut, si cum a aparut si care este interesul, asta 1 la mana, ca nu am pe nimeni în viata mea. si ca sa demontez tot, nu am pe nimeni în viata mea, deci, nu am cu cine sa ma duc pe la clinici si pe cine sa las gravida. si 2 la mana, este foarte urat sa apara astfel de lucruri, cum ca ar fi cineva gravida, în conditiile în care atunci cand ai o relatie si cu acea persoana îndeplinesti o sarcina, ar fi trebuit sa treci prin anumiti pasi”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

”Cand ai pe cineva mai ales în situatia în care sunt eu, trebuie sa faci cunostinta copilului, apoi fostei sotii. Sunt mai multe etape si mi se pare foarte deplasata aceasta stire care este total eronata si falsa, pentru ca, repet, nu este nimeni în viata mea. Nu sunt discret si nu am cu cine sa fiu discret si nici de ce sa ma feresc! Si nu este o sursa din apropierea mea, nu este nimic adevarat”, a spus Marius Elisei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare