Vedete din Romania

#petru mircea #sinucidere #madalina manole #catalin maruta

Maruta, despre sotul Madalinei: "Nu e deloc adevarat ca Petru Mircea a primit bani"

Catalin Maruta a pus capat zvonurilor potrivit carora Petru Mircea , sotul regretatei artiste Madalina Manole, a primit bani pentru ca a venit la „Happy Hour” si a vorbit de sotia sa.  

"Nu e deloc adevarat ca Petru Mircea a primit bani. In primul rand, el a mai vorbit si la alte televiziuni. Doar ca s-a simtit mai confortabil in emisiunea mea. Asa a simtit el nevoia, sa vina in acel cadru si sa spuna ce are pe suflet, sa faca lumina in acuzatiile dure care i se aduceau din toate partile", a declarat Catalin Maruta pentru site-ul adevarul.ro.

Moderatorul TV a mai precizat ca a acceptat sa trateze acest subiect la el in emisiune doar pentru a permite adevarului sa iasa mai repede la suprafata.

"Pur si simplu a fost si pentru mine un soc, m-a atins emotional, mi-a readus in minte niste chestiuni de viata si de moarte. M-a facut sa ma gandesc ca suntem fragili si fizic, si psihic(...) Nu vad de ce as evita o emisiune pe tema asta. Mai ales ca publicul e foarte implicat sentimental in aceasta tragedie si e nerabdator sa afle cat mai multe. Foarte multa lume a iubit-o enorm pe Madalina. Nu m-am opus nicio clipa sa facem aceasta emisiune, dimpotriva, am considerat oportun sa las oamenii sa-si limpezeasca ideile. S-au spus atatea si s-au adus acuzatii grave, mie mi se pare potrivit, interesant si etic sa las drept la replica oricui ar avea ceva de explicat, de clarificat.”, a completat Catalin Maruta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului