Vedete din Romania

#masca ten gras #masca Nicoleta Luciu #nicoleta luciu

Masca cu miere si lamaie pe care o foloseste Nicoleta Luciu pentru un ten de invidiat

Pe timp de vara, persoanele cu tenul gras au o adevarata problema. Ani in sir, Nicoleta Luciu s-a luptat cu excesul de sebum de la nivelul pielii. Din fericire, a gasit o solutie naturala care o face sa arate perfect indiferent de anotimp!

Amestecul natural despre care Nicoleta vorbește pe blogul personal conține alimente care se găsesc în orice bucătărie. “Ai nevoie de: miere de albine si suc proaspat de lamaie. Stoarce o lamaie bine-bine de tot, iar in sucul obtinut adauga trei linguri generoase de miere de albine naturala. Amesteca pana cand obtii o compozitie omogena si aplica acest continut pe fata ta, dupa demachiere, lasandu-l sa actioneze timp de 15-30 de minute. Daca ai doar anumite portiuni ale tenului grase (de obicei vorbim de zona T: frunte si nas), aplica doar acolo.

Sucul de lamaie are rolul de a reduce excesul de sebum de pe fata ta, in timp ce mierea indulceste aciditatea lamaii, hidratand pielea in profunzime, insa fara a o ingrasa.

Aplica aceasta metoda de 2-3 ori pe saptamana!

Rezultatele se vor vedea incet-incet, chiar de la primele aplicari, iar pe termen lung vei observa o imbunatatire radicala a tenului tau. In plus, vei scapa de punctele negre care se formeaza cu precadere pe tenul gras, precum si de cosuri, care sunt, de asemenea, favorizate de excesul de sebum”, recomanda Nicoleta Luciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului