Vedete din Romania

#Chef Florin Dumitrescu #hell's kitchen #showbiz #vedete intern #horia constantinescu

Mega-scandal! Chef Florin Dumitrescu, facut albie de porci: E seful mascaricilor!

"Este un incompetent!" Asa il caracterizeaza pe Florin Dumitrescu un fost sef de-al sau, patron al restaurantului la care acesta a lucrat. Omul de afaceri sustine ca l-a dat afara pe Chef Florin pentru ca nu stia sa faca nici macar o omleta. Celebrul bucatar refuza insa sa reactioneze.

"Era un grataragiu, spala melci si intorcea castane! Iubea cuptorul de pizza! Este un incompetent!" Cam asa curg de doua zile acuzatiile aduse de Horia Constantinescu, un om de afaceri care l-a avut drept angajat in urma cu mai multi ani pe Chef Florin Dumitrescu. Acesta din urma a ajuns cunoscut tarii intregi in urma show-ului culinar "MasterChef", de la Pro TV. Florin Dumitrescu este acum membru in juriul emisiunii "Hell's Kitchen", de la Antena 1.

Nervi si injuraturi

Daca in emisiunea de la Pro TV, Florin Dumitrescu a fost ceva mai linistit si a avut reactii controlate, se pare ca, potrivit formatului international al emisiunii pe care o jurizeaza la Antena, poate sa isi dea frau liber limbajului si nervilor. In prima editie a noului show a scandalizat multa lume cu limbajul sau colorat, condimentat pe alocuri cu injuraturi si cuvinte vulgare.

Un fost patron de-al lui Florin Dumitrescu a iesit imediat la rampa cu cateva dezvaluiri care i-au lasat cu gura cascata pe multi dintre fanii bucatarului.

"A fost grataragiu, e o diferenta intre asta si chef. Ucenicia in bucatarie se face langa un bucatar pe care il alegi si cu care ai chimie", a declarat Horia Constantinescu.

Citeste si:

Oana divorteaza! Ce a facut sotul ei este inadmisibil!

Irina Schrotter, acuzata de evaziune fiscala de un milion de euro

Strigator la cer! Iata cum profita vedetele ca sa scoata si mai multi bani

 

"A schimbat 30 de carciumi"

Omul de afaceri sustine ca l-a deranjat la Florin Dumitrescu faptul ca avea o atitudine de superioritate si ca isi corecta mereu colegii. "El nu e chef, el e seful mascaricilor. L-am rugat sa isi aleaga un fel de mancare pe care il stapaneste cel mai bine sa il faca. A optat pentru o omleta cu legume. A luat o ceapa pe care a taiat-o nepotrivit si a facut o balmatuca, un fel de chiselita. Atunci s-au incheiat raporturile de munca", a mai spus Constantinescu.

Acesta sustine ca tot asa a facut si Patrizia Paglieri, "rivala" lui Dumitrescu de la emisiunea concurenta de la Pro TV. "In 10 ani a schimbat 30 de carciumi. A lucrat si la restaurantul Patriziei Paglieri, si ea l-a dat afara", a spus Constantinescu pentru click.ro.

Florin Dumitrescu a fost numit chef la 18 ani, iar un an mai tarziu a plecat in Italia, unde a lucrat pentru un restaurant la care gatea 800 de portii pe zi, dar si pentru un hotel de patru stele, scrie gandul.info.

Surse foto: bravonet.ro, protv.ro, spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare