Vedete din Romania

#Melania Medeleanu televiziune #vedete intern #melania medeleanu #showbiz

Melania Medeleanu renunta la televiziune!

 

Realizatoarea TV Melania Medeleanu a anuntat astazi ca renunta la televiziune. Vedeta a marturisit ca vrea sa se implice mai mult in cazurile umanitare. 

“Uneori pur si simplu ma arunc in gol. N-am asigurare, nu stiu cat fac pana jos si daca ajung intreaga dar stiu sigur ca intreaga n-as fi daca nu mi-as asculta inima. Mi-am petrecut 22 de ani in fata camerelor de luat vederi. De acolo v-am povestit si bune si rele. V-am salutat la sosire si mi-am dorit de fiecare data sa fiu o gazda buna, asa incat sa ramaneti cu mine pana la sfarsit. N-o sa va mai urez “O seara fara cusur!" dar va asigur ca gandurile mele bune se vor indrepta adesea spre voi si ca de fiecare data va fi cu dor si cu recunostinta. Ma despart azi si de o echipa care mi-a dat foarte mult si careia ii raman datoare. Am gasit la Prima TV oameni calzi si intelegatori. Le multumesc pentru tot ce mi-au daruit, chiar si atunci cand n-as spune ca meritam. Pentru o vreme o sa fiu hai hui, o sa lupt pentru cauze in care cred, o sa ma bucur sa fiu parte din ce-i face pe oameni mai buni - fie ca e vorba despre cursuri sau proiecte sociale si o sa las Universul sa se joace cu viata mea cum stie mai bine", a scris ea pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului