Vedete din Romania

#Adelina Pestritu Paste #vedete intern #adelina pestritu #showbiz

Meniu de vedeta. Ce mananca Adelina Pestritu de Paste ca sa nu se ingrase

Adelina Pestritu va sarbatori Pastele alaturi de familia sa. Bruneta va participa la masa de Paste, insa a recunoscut ca nu va gust din mancarurile traditionale, fiind vegetariana de 7 luni!

 

“Foarte bine stau cu pregatirile pentru Paste. Am spanac in frigider, rucola, niste nuci. De cand am renuntat la carne nu prea pot sa mai tanjesc dupa preparatele de Sarbatori. De 7 luni nu mai mananc carne, nici nu mai simt nevoia. Am simtit nevoia de schimbari mai mari, am facut si in viata personala si nu numai si am zis ca e cazul sa imi ordonez si meniul. Antrenorul meu mereu imi spune sa mai mananc niste carne, ca sa putem tonifia mai bine muschii, dar eu ma simt mai bine asa.
Am inlocuit carnea cu fructe de mare, mananc foarte multe fructe de mare si paste. Am un regim foarte curat. Imi fac niste salate senzationale, cu branza tofu, acum ca e Post, cu spanac, nuci, stafide, avoacado. Stiu sa fac si ciorbita de legume. Stiu sa fac ciorbe, stiu sa fac si sarmale, dar acum prefer sa gatesc pentru altii, desi imi e greu.
De Sarbatori nu o sa gatesc eu pentru ca mama le face pe toate, eu o sa mananc doar anumite preparate. Eventual o sa ii spun sa imi faca o salata boeuf fara carne si cu putina maioneza. Desi, de cand am renuntat la carne nu ma mai ingras", a povestit Adelina Pestritu la un post de televiziune.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare