Vedete din Romania

#margaret thatcher #meryl streep # the iron lady

Meryl Streep o admira pe Margaret Thatcher

Meryl Streep a marturisit ca o admira pe Margaret Thatcher , unul dintre cei mai memorabili premieri britanici, dupa ce a jucat rolul acesteia in filmul nominalizat la Oscar, "The Iron Lady".

Faptul ca a jucat rolul lui Thatcher a facut-o pe Meryl Streep sa respecte si mai mult o femeie care si-a impus punctul de vedere intr-o lume a barbatilor.

"Am fost constienta inca de la inceput ca, desi politicile ei nu erau foarte populare in cercurile in care traiam eu, oamenii erau oarecum incantati ca o femeie a devenit lider", a declarat Meryl Streep.

"Cand eram la facultate, femeile aveau acces la foarte putine domenii de pe piata muncii. Foarte putine femei faceau Facultatea de Drept si nicio femeie nu visa sa conduca o companie", spune actrita.

"Puteai fi directoarea unei companii care facea farduri sau redactorul-sef al unei reviste pentru femei. In lumea aceasta a avut loc ascensiunea lui Margaret Thatcher", a mai declarat Meryl Streep.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului