Vedete din Romania

#Monica Pop operatii #Monica Pop cancer #Monica Pop

Mesajul Monicai Pop dupa ce a a suferit patru operatii la colon: 'Cancerul..."

Medicul oftalmolog Monica Pop a învins cancerul și vine cu un indemn pentru toate persoanele care suferă de aceasta boala.

 Monica Pop a fost diagnosticata cu cancer la colon în urma cu cinci ani. De atunci, ea a făcut numeroase tratamente și a suferit patru operatii. Deşi reuşise iniţial să invingă cancerul, boala i-a recidivat în urmă cu doi ani, însă Monica Pop nu şi-a pierdut speranţa, iar acum prin analize şi investigaţii periodice reuşeşte să ţină boala sub control.

 „Ţin minte că au fost perioade în care trebuia să fac investigaţii în fiecare săptămână şi nu mi-a fost deloc uşor, dar a trecut. Sigur că sabia rămâne deasupra capului! Tratamentul dur l-am făcut până în noiembrie 2016 şi nu a fost deloc uşor. (..) O perfuzie dura 48 de ore! Din două în două săptămâni făceam acest lucru, foarte dificilă perioada. După trei ani am făcut o recidivă şi am fost nevoită atunci să mai suport o intervenţie chirurgicală. Pe mine munca, colegii, soţul şi fiica mea m-au ajutat în lupta cu boala. Mi-au fost un tratament pentru suflet”, dezvăluia, cu ceva timp în urmă, directoarea Spitalului de Urgenţe Oftalmologice.

„Vreau să mai spun ceva: sunt milioane de români care trăiesc datorită medicinei româneşti. La clinica unde eu m-am tratat de cancer, au murit doar doi oameni în cinci ani. Vorbesc despre persoane care sufereau de cancer. Este o boală curabilă! Şi nu mai vreau să aud jurnalişti care zic că este o boală necruţătoare! Un om care suferă de cancer şi aude aşa ceva se aruncă de la etaj. Cancerul nu este o boală necruţătoare! Eu sunt aici de atâţia ani! În prezent, mortalitatea prin cancer este de 20%, înainte era de 80%!”, a declarat recent Monica Pop

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului