Vedete din Romania

#Alexandra Nechifor #Micuta Picasso #vedete intern #showbiz

„Micuta Picasso”, primele sarbatori in trei

Succesul micutei Picasso, romanca devenita celebra in SUA, datorita picturilor ei care s-au vandut cu sute de mii de dolari, a culminat anul acesta cu aparitia primului sau copil.


Alexandra Nechifor, printre ai carei admiratori se afla regina Angliei, imparatul Japoniei, Tony Blair si Oprah Winfrey, Larry King si Phil Collins, s-a casatorit anul trecut cu designerul ucrainean Dimitri Tcarfas, cel cu care avea o relatie de mai multi ani. Cei doi si-au cumparat o vila in Los Angeles, care i-a apartinut cantaretului Mark McGrath, pentru care au platit 1,25 de milioane de dolari.

Anul acesta, succesul pictoritei stabilite in Los Angeles a culminat cu implinirea in plan personal, marturisind ca micuta Tevvy, in varsta de 8 luni, e cel mai frumos cadou pe care si l-a dorit vreodata.

„Ne aduci bucurie din 2015. Tevvy, tu esti cel mai minunat cadou la care am putut visa vreodata. Acest an a fost unul al premierilor. Cel mai bun an din viata mea (...). Sunt recunoscatoare pentru toate lectiile pe care mi le-ai dat. Sunt recunoscatoare pentru aceasta iubire pe care o simt si nu pot sa o exprim in cuvinte. Sunt recunoascatoare pentru faptul ca sunt mama ta. Sunt atat de multumita de mica noastra familie, pe care eu si tatal tau o construim mandri impreuna”, a scris Alexandra Nechifor.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare