Vedete din Romania

#Mihaela Borcea sanatate #vedete intern #mihaela borcea #showbiz

Mihaela Borcea: “Un pas gresit ma poate prabusi”

Mihaela Borcea, prima sotie a fostului dinamovist, cu care are trei copii, femeia care l-a sustinut neconditionat pe Cristi Borcea, are probleme serioase de sanatate.

Mihaela Borcea conduce o afacere, careia ii dedica 10-12 ore. Fosta sotie a dinamovistului se ocupa de salonul ei de infrumusetare, dar si de centrul de venimente pe  care il detine in Crangasi. “Mai nou se intampla sa adorm si pe la 4 dimineata, din cauza stresului nu pot sa adorm. Ma consult tot timpul cu Cristi pe tema afacerilor, bineinteles atunci cand ni se permite. Cristi este prietenul si sfatuitorul meu. Mi-am propus anul acesta sa ma ocup un pic mai mult de sanatatea mea. Voi face toate demersurile necesare pentru a-mi reveni la silueta de dinainte. Eu am trecut prin foarte multe! Mercurul a facut ravagii in corpul meu, dar nu vreau sa ma victimizez. Sunt sanatoasa si puternica! Am fost cu copiii la schi si am schiat si eu, desi am din nou o problema, o ruptura de ligamente. De aia trebuie sa fiu atenta cum merg pe gheata. Ma duc sa ma operez dupa ce imi mai rezerv dreptul de a mai schia odata. Un mers necontrolat sau un pas gresit ma poate prabusi”, a spus Mihaela Borcea la emisiunea X-tra Night Show.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare